Zoektocht naar Pianotalent Tilburg en omstreken 2018

Als onderdeel van het festival Tilburg op Vleugels willen we laten zien dat deze stad barst van jong pianotalent. Op 29 september 2018 organiseren we daarom een karrentocht die vijf pleinen in de binnenstad van Tilburg aandoet. Gezeten op de kar spelen de deelnemers composities van W.A. Mozart dan wel van J. Sporck.

Deelname en prijzen

Deelname staat open voor kinderen tot en met 16 jaar*. Er zijn twee categorie├źn waarvoor elk drie prijzen kunnen worden gewonnen: categorie A is voor deelnemers tot en met 12 jaar en categorie B is voor deelnemers van 13 tot en met 16 jaar. Uit de prijswinnaars wordt tot slot het pianotalent van Tilburg en omstreken voor 2018 gekozen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het jubileumconcert op 14 oktober in de Concertzaal Tilburg.

Doe mee en schrijf je in!

Vind jij het leuk om te laten horen wat je kunt? Stuur je dan uiterlijk 12 juni een mail naar Stichting Sporck met je naam, adres, geboortedatum en het emailadres. Maak een keuze uit de stukken van J. Sporck, die je hieronder kunt downloaden, of kies een stuk van W.A. Mozart. Je krijgt via e-mail bericht over je inschrijving.Wedstrijdreglement


Contact Stichting Sporck: info@sporck.nl

* Peildatum voor het bepalen van de leeftijd is 1 juni 2018.